Friday, 5 April 2013



apa khabar orang kampung? lama sudah tak berjumpa.. kirik-kirimlah berita.. semoga sihat sejahtera...

apakah tajuk perbincangan hari ini anak-anak??

tak dek pape punn!! juz wanna story morry pasal dinner ari tue...

awesomee sgt!!
lawak punn ada!!
kikikikiki....


nilah aku!!!
kekekeke...
tema aras aku color block!
mix striking color...
tak pelik punn kann??
comey tak??
>haktuih!!! bweekkkkk!!!!!:-P<

hehehehe

wit my roomate...

indian girl ni duk jahit baju die tuh dari pagi sampailah sejam sblom dinner and berbaloi sangat ape yg die buat sebab die menang tmpt ke-3 mse memperagakan baju.."Ladies Night" lah sanggatttt!!! dpd ktorg nih!! KAU ADA??

ngan roomate ugakk!! 
tanpa dirancang!!takku sangka,, takku duga... die punyer baju and sluar sama color dengan aku punyer baju and kain..

WHAT THE HECK???

nak wat cane?? redo ajer... 
kihkih 
mse die nak iron tdung dier tnyerlah aku nak pkai tdung wrna kuning or oren,,
cepat2aku sruh dier pakai warna oren sbb mse tue aku dah iron selendang wrna kuning..
sudah2lah samenyer......
kuang kuang kuang........

ommooo!!!

i like this stuff!!!
aku sayang gila babeng ar kat dieorang... dieorang memang terbaek dari ladang ar,,, hahaha
KAWAN SAMPAI THE END!!!!
dari kanan tue Nur Farahin binti Mohammad, Norshafika binti Aripin, Siti Hajar binti Muhammad Raflee and aku....
budak2 aras 2 wing B

law tak silap ada semua kott budak2 aras aku..
MUNGKIN???
law yg takdek tu,,, maafkanlah.... hukhukhuk

Oklah...
that's all..
wanna continue my study...
tomorrow i have math trial...
ok... adiosssssss

jumpa lagi di lain kali or hari....
kikikikiki.....

p/s: maafkanlah apa2 yg tersilap yepp!!!
      SENYUM SOKMO!!!

MUACKSS!!!!






No comments:

Post a Comment