Friday, 5 April 2013



apa khabar orang kampung? lama sudah tak berjumpa.. kirik-kirimlah berita.. semoga sihat sejahtera...

apakah tajuk perbincangan hari ini anak-anak??

tak dek pape punn!! juz wanna story morry pasal dinner ari tue...

awesomee sgt!!
lawak punn ada!!
kikikikiki....


nilah aku!!!
kekekeke...
tema aras aku color block!
mix striking color...
tak pelik punn kann??
comey tak??
>haktuih!!! bweekkkkk!!!!!:-P<

hehehehe

wit my roomate...

indian girl ni duk jahit baju die tuh dari pagi sampailah sejam sblom dinner and berbaloi sangat ape yg die buat sebab die menang tmpt ke-3 mse memperagakan baju.."Ladies Night" lah sanggatttt!!! dpd ktorg nih!! KAU ADA??

ngan roomate ugakk!! 
tanpa dirancang!!takku sangka,, takku duga... die punyer baju and sluar sama color dengan aku punyer baju and kain..

WHAT THE HECK???

nak wat cane?? redo ajer... 
kihkih 
mse die nak iron tdung dier tnyerlah aku nak pkai tdung wrna kuning or oren,,
cepat2aku sruh dier pakai warna oren sbb mse tue aku dah iron selendang wrna kuning..
sudah2lah samenyer......
kuang kuang kuang........

ommooo!!!

i like this stuff!!!
aku sayang gila babeng ar kat dieorang... dieorang memang terbaek dari ladang ar,,, hahaha
KAWAN SAMPAI THE END!!!!
dari kanan tue Nur Farahin binti Mohammad, Norshafika binti Aripin, Siti Hajar binti Muhammad Raflee and aku....
budak2 aras 2 wing B

law tak silap ada semua kott budak2 aras aku..
MUNGKIN???
law yg takdek tu,,, maafkanlah.... hukhukhuk

Oklah...
that's all..
wanna continue my study...
tomorrow i have math trial...
ok... adiosssssss

jumpa lagi di lain kali or hari....
kikikikiki.....

p/s: maafkanlah apa2 yg tersilap yepp!!!
      SENYUM SOKMO!!!

MUACKSS!!!!






Saturday, 23 March 2013

1 is onne,2 is dua & 3 is san

Assalamualaikum....

dengar TAK saya bagi Salam ni....???
HALLOOOO!!!

hehehe...

jgn marahh... gurau sesama insan...
ni 1st time tulis belog@bolog@blog neh!!
asyik duk baca yg orang je,, ase macam nak wat jugakk!!!
"nak jugakk!!"  "nak jugakk!!"
----->gila!!

ok dah!!!
series lah sikit!! dah besar kan???
.....tett.......tett........tett..............................

kenapa awesome???
(awesome lah sangatt kann??)
bwekk!!!
suka hati lah.....

puihhh!!!

wanna know me???


comey sungguh budok ini!!! tapi ni bkan nyer aku... even nama aku punyer gmail kekkukus"mama"
tapi aku takdo anok pung lagi!!!
KAHWIN PUN BELUM!!!

sajeje wat gimmik!!
sudah cukup sudah,,
makin lama makin merepek,,,
rasenyer aku dah lama tak makan kerepek,,
hahahahaha,,
memang MEREPEK!!!

sudahlahh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok lah,,
sebagai seorang manusia kita memey tak dapat lari dari wat salah...
MUSTAHIL!!!
mustahil lah kalau seseorang tu tak pernah wat salah...
aku banyak sangat wat salah...
tiap hari,, setiap kali aku berjalan,,
aku akan membunuh kuman dan bakteria yg ada di lantai,,,
kesian mereka....
"tidak ku pinta, lahir ke dunia,
tidak ku rayu, cacat begini"

tetiba nyanyi ni nape??
GILA KE???

oklah!!
dah banyak merapu,,,
memang rasa nak kena baling ngan penyapu kot boodaak nehh!!

last but not least,,

friEND
boyfriEND
girldfriEND
bestfriEND
everything has an END except!!!!
famILY
it has >I LOVE YOU<

sooooooo,,,
love your family selagi mereka masih ada disisi...
lastLY,,,

my advice to all is:-
  • jangan tinggal solat!
  • jangan tinggal mengaji(at least satu ayat sehari pun takpe,,)
  • sayang family especially mak ngan ayah...
  • jagalah diri sebaik mungkin,, jangan libatkan diri dengan apa2 yg tak elok..
OKEY!!!


tEnkiu...
salam "UKHWAH FILLAH"

jumpe lagi,,,

ASSALAMUALAIKUM W.B.T
(jgn tak jwb salam sudah,, dosa law tak jawab)



p/s: sorry untuk the most worst + crazy penulisan..
kuang....kuang...kuang....